Primarul comunei Mica (Mures), din care provin patru dintre victimele accidentului produs in Ungaria, a declarat ca o familie si-a pierdut doi fii si nora, iar tatal baietilor a scapat doar pentru ca s-a intors in tara cu masina, nu cu microbuzul.

Publicat:23.05.2018, 15:05De asemenea, primarul spune, referindu-se la doua dintre victimele care proveneau dintr-un alt sat, Agriseu, ca erau sot si sotie si aveau 7 copii.


O celula de criza a fost constituita, miercuri, la nivelul Prefecturii Mures, din care fac parte experti în asistenta sociala, pentru a se oferi sprijin familiilor si consiliere psihologica minorilor ai caror parinti sau rude au decedat în accident. Autoritatile încearca sa stabileasca numarul exact al copiilor care vor avea nevoie de consiliere psihologica.

Reprezentantii Prefecturii au discutat cu primarii comunelor Mica si Balauseri, pentru a se gasi solutii de sprijinire financiara a familiilor îndoliate.

Primarul comunei Mica, Szekely Ladislau, a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca de dimineata a vizitat doua familii care au pierdut patru persoane în accidentul din Ungaria soldat cu noua morti.