Politia care a investigat moartea unei cersetoare din capitala libaneza Beirut a descoperit ca femeia avea o suma uriasa depusa la banca.

Publicat:22.05.2018, 06:04

 

Fatima Othman, o femeie cu dizabilitati care cersea pe strazile din Beirut, a murit în urma unui atac de cord. Autoritatile libaneze care au investigat moartea femeii au facut o descoperire socanta.

 

Politia a descoperit lânga trupul femeii doua pungi cu bani, mai exact cu suma de 2.475 de lire sterline. Socul a fost mai mare atunci când autoritatile au descoperit ca Fatima avea un depozit de 835.000 de lire sterline la o banca locala.

Purtatorul de cuvânt al politiei din Beirut a declarat ca nu a fost nimic suspect în legatura cu moartea femeii de 52 de ani care a murit în urma unui atac de cord.

Localnicii care o cunosteau pe femeie, multi dintre ei oferindu-i bani si mâncare mereu, au fost surprinsi sa afle ca Fatima detinea o mica avere.

Dupa moartea ei, politia i-a gasit familia în orasul Ain Al-Zahab, din Akkar. Familia Fatimei nu stia ca aceasta este bogata si cred ca aceasta a fost implicata într-un jaf.