Meghan Markle, devenita ducesa de Sussex dupa casatoria cu printul Harry al Marii Britanii, a dezvaluit obiectul ascuns in rochia de mireasa, ca sa ii poarte noroc in ziua nuntii.

Publicat:23.09.2018, 16:50 
Într-un interviu acordat ca parte dintr-un serial în doua parţi despre Regina Elisabeta a II-a, Megan Markle apare alaturi de rochia de mireasa, pentru prima data de la nunta cu Harry, informeaza CNN.

„Undeva aici este o bucata de material, vedeţi? Vedeţi bucata albastra de material prinsa pe interior? E ceea ce am purtat albastru. Este o bucata de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a spus Meghan zâmbind larg.

Totodata, ea a mai povestit ca nu a vazut voalul finisat pâna în dimineaţa nunţii.

„A fost foarte important pentru mine, mai ales acum ca fac parte din familia regala, sa am pe el toate cele 53 de ţari din Commonwealth. Am ştiut ca va fi o surpriza draguţa şi pentru noul meu soţ, care nu a ştiut. A fost foarte fericit ca am luat aceasta decizie pentru prima noastra zi împreuna”, a mai spus Meghan.

Totodata, ducesa de Sussex a mai spus ca a primit „ceva împrumutat” de la Regina Elisabeta a II-a. Aceasta i-a împrumutat tiara cu diamante a Reginei Maria, facuta în 1932.

Sursa: CNN