Un cuplu de britanici a fost condamnat pentru moartea unui bebelus de trei luni. Stalney Davis, din Hamsphire, Marea Britanie, a murit in martie 2017 la spital, dupa ce mama sa si partenerul ei i-au spart craniul si i-au provocat 41 de fracturi.

Publicat:07.12.2018, 16:55

Mama bebeluşului, Roxanne Davis, de 30 de ani, şi partenerul ei, Sam Davies, de 24 de ani, au primit acum fiecare câte 10 ani de închisoare, relateaza BBC.

Judecatoarea de caz a spus ca amândoi sunt vinovaţi în egala masura pentru „moartea brutala” a copilului. Magistratul a spus ca cel mic a suferit ”dureri infioratoare”, fiind agresat fizic de mai multe ori. La un moment dat a fost strâns atât de tare încât coastele i-au atins coloana vertebrala, a mai spus judecatoarea, care a acuzat-o pe mama ca l-a tratat pe cel mic drept un „accesoriu de moda”.

Stanley a avut de cel puţin 3 ori coastele şi membrele rupte înainte de lovitura fatala la cap. Procurorii au spus ca unul dintre parteneri l-a ucis pe cel mic, iar celalalt „a permis sa se întâmple”. Amândoi au fost testaţi pozitiv pentru cocaina şi canabis imediat dupa arestare. Bebeluşul a murit la spital 7 zile mai târziu, iar poliţiştii au spus ca ranile sau au fost „cu adevarat şocante”. El a avut 32 de fracturi la coaste, 9 la oasele din mâini şi picioare şi o fractura de 8 centimetri în craniu.


Foto: Stanley Davis

Mama copilului a plâns dupa ce a auzit verdictul şi a strigat ”nu, el mi-a ucis copilul, mi-a omorât bebeluşul”.