Crima oribila pe o sosea din Rostov pe Don. Un politist si-a impuscat sotia si pe tatal acesteia, care se aflau intr-un automobil. Din cauza ranilor, femeia a murit pe loc, iar barbatul este in stare grava la spital. Dupa ce a deschis focul, individul a fugit de la fata locului, dar a fost prins in cateva ore. El si-a recunoscut vina si le-a spus politistilor ca si-a ucis sotia din cauza certurilor pe care le aveau in ultima perioada.

Publicat:12.07.2017, 13:35


Totul s-a intamplat in aceasta dimineata pe soseaua Rostov-Taganrog. Stiind ca sotia si socrul sau vor trece pe acest drum, suspectul i-a asteptat. Cand a observat masina lor, a deschis focul.

Femeia a murit pe loc, iar tatal ei a fost grav ranit si se afla in reanimare. Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au luat la intrebari pe barbatul ranit, care era plin de sange.

”-El lucreaza în politie. - El a tras? - Da. Este fostul sot al fiicei mele.” 

De fapt, cei doi nu erau divortati. Insa in ultima perioada se certau foarte des, iar femeia a decis sa locuiasca aparte. Acesta si ar fi motivul pentru care a ucis-o, a recunoscut suspectul. 

”Dupa ce masina în care se aflau victimele s-a oprit, Kadatskii a mai tras de câteva ori. Ulterior, a aruncat arma si a fugit de la fata locului.”

 Dupa doua ore de cautari, individul a fost prins de oamenii legii si retinut. Pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal pentru omor.