Cursele Tarom dintre Constanta si Chisinau, care ar fi trebuit sa fie operabile din aceasta vara, au fost anulate, la mai putin de o luna dupa ce ruta fusese anuntata, informeaza Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta.

Publicat:14.06.2018, 06:59„Societatea Nationala Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta va informeaza ca ruta Constanta - Chisinau - Constanta, programata sa înceapa la 1 iulie 2018, a fost anulata pentru moment de catre operatorul aerian Tarom”, se arata într-un comunicat, remis miercuri, corespondentului MEDIAFAX.

Sursa citata nu face cunoscute motivele pentru care ruta a fost anulata.

În schimb, reprezentantii aeroportului sustin ca se continua colaborarea cu Tarom si exista speranta ca sa apara noi rute catre litoral, de anul viitor.

„Continuam colaborarea cu reprezentantii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare - Constanta - Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În acelasi timp avem încredere ca începând cu sezonul de vara 2019, operatorul national va dezvolta noi rute catre litoralul românesc”, se mai precizeaza în documentul citat.

 

La 15 mai, Compania Tarom anuntase ca revine la Constanta, din vara aceasta, iar prima ruta pe care o va deservi va fi catre Chisinau, dar numai pe durata verii.

Sursa articol: Medifax.ro