Barbatul care si-a ucis amicul la betie in Briceni a fost condamnat la 13 ani de inchisoare. Omorul a avut loc in satul Tetcani, atunci cand barbatul l-a invitat pe celalalt in locuinta sa.

Publicat:16.12.2019, 15:49

Potrivit procuraturii, barbatul in varsta de 50 de ani si-a recunoscut vina, spunand ca s-a simtit jignit de cuvintele amicului sau. Oaspetele a remarcat ca acesta ar trebui sa locuiasca cu familia sa si sa munceasca, astfel incat sa traiasca in propria casa.

Ulterior, cand victima s-a culcat si a adormit, barbatul l-a lovit de cateva ori cu toporul si a ascuns cadavrul in spatele casei, intr-o groapa cu gunoi.

Gasit vinovat, barbatul a fost condamnat la 13 ani de puscarie pentru omor cu deosebita cruzime. De asemenea, acesta trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata in suma de 34 000 de lei.

Pe parcursul cercetarii, ambii barbati au fost descrisi ca persoane muncitoare, neconflictuale. Victima, un barbat de 54 de ani, originar din raionul Glodeni, se afla intr-o vizita la un cunoscut.

VEZI SI: L-a ucis cu toporul, l-a tarat in spatele casei si l-a aruncat la groapa cu deseuri, intr-o localitate din Briceni. Barbatul, gasit fara suflare de primarul satului. Oamenii legii au retinut un suspect care nu-si recunoaste vina