Pe internet au aparut imagini noi cu momentul in care soferita de 20 de ani intra cu Lexus-ul pe trotuar, lovind mai multe persoane, dintre care 5 s-au stins pe loc, iar alte 6 au fost ranite. Momentul impactul a fost surprins dintr-un alt unghi. Ieri, judecatorii ucraineni au decis ca tanara isi va petrece urmaroarele 60 de zile dupa gratii. Imagini care fot afecta emotional.

Publicat:21.10.2017, 08:00Ieri, procurorii au cerut mandat de arestare pe numele soferitei, iar avocatii au cerut ca aceasta sa fie cercetata in arest la domiciliu. Judecatorii au emis mandat de arestare pentru 60 de zile pe numele ei.

Ajunsa in fata procurorilor, soferita de 20 de ani si-a cerut scuze de la rudele celor 5 oameni care s-au stins in urma accidentului si a spus ca vrea sa le ofere familiilor un ajutor financiar. Intre timp, procurorii ucraineni sustin ca tanara ar fi participat la curse ilegale, cand s-a produs tragedia, iar expertiza medico-legala a aratat ca ea consumase droguri.

O parte de vina ii apartine soferului masinii, Wolkswagen, cu care s-a ciocnit tanara inainte de a intra in multime, au incercat sa demonstreze avocatii soferitei. Acestia au mai spus ca din cauza impactului puternic, Lexus-ul fetei a fost aruncat pe trotuar si nu a mai reusit sa franeze.

La polul opus, procurorii ucraineni afirma ca Wolkswagen-ul se deplasa regulamentar si nu avea viteza mare. Fiind in sala de judecata, tanara le-a vorbit rudelor indurerate. 

”Imi pare foarte rau ca a avut loc aceasta situatie, ca au avut de suferit oameni. Este singurul lucru, care ma ingrijoreaza acum. Eu sper ca familiile, totusi, vor fi de acord ca parintii mei sa acorde un ajutor. Este cel mai grav lucru care poate sa se intample.”