O tragedie de proportii s-a petrecut aseara pe o sosea din Ungaria. Un microbuz cu romani, care se intorceau din Slovenia s-a lovit de un camion cu nisip si toti cei noua oameni de la bord si-au pierdut viata. O depasire ratata ar fi cauza accidentului, iar potrivit unor imagini care circula pe internet, soferul facea live pe Facebook in momentul impactului. Va avertizam ca urmeaza imagini, care va pot afecta emotional.

Publicat:23.05.2018, 05:52


Acestea sunt imaginile care surprind accidentul. Chiar in acel moment soferului microbuzului facea live pe Facebook. Timp de trei minute si jumatate, filmeaza drumul, pasagerii de langa el sau pe el insusi in timp ce conduce.

Exact inainte sa incerce depasirea fatala, intoarce din nou telefonul spre drum. Il vedem parasind banda si intrand pe contrasens. Din fata incepe sa se zareasca un camion care se apropie cu viteza. Filmarea se opreste brusc la scurt timp dupa acest moment.

Potrivit politiei maghiare la 60 de kilometri de Budapesta, microbuzul a intrat pe contrasens, izbindu-se in plin de un camion care circula regulamentar. Impactul a fost nimicitor: nimeni de la bord nu a supravietuit.

Bagajele au fost imprastiate pe carosabil, iar bucati din caroserie s-au intins pe o distanta de zeci de metri. Soferul camionului a fost si el ranit usor.Toti cei noua romani, doua femei si sapte barbati, care si-au gasit moartea pe soseaua din Ungaria munceau in agricultura si se intorceau acasa, in judetul Mures. Toti erau din satul Deaj, comuna Mica.