Culorile au un impact asupra dispozitiei omului. Asta au inteles autoritatile din Mexic si au dat ordin ca o zona rezidentiala din tara sa fie transformata intr-un urias "curcubeu". Pentru a-si indeplini scopul, oficialii au apelat la un grup de tineri, pasionati de graffiti. Care este rezultatul, vedeti in continuare.

Publicat:25.07.2015, 14:24

Asa arata aceasta regiune, cu peste 200 de case, inainte ca sa fie colorata, la propriu. Locuintele, asezate pe un deal, semanau de la distanta cu o pata alba. Cu putina imaginatie si multa munca, zona a fost transformata intr-un adevarat “curcubeu”.

Autoritatile au colaborat cu o organizatie locala de tineret pentru a reabilita la exterior locuintele. Rezultatul este spectaculos si a facut inconjurul lumii. Potrivit localnicilor “curcubeul de proportii” a inveselit orasul. Au fost pictate 209 case, adica aproximativ 20 de mii de metri patrati de fatade. 

De fapt, autoritatile si-au propus ca prin acest proiect sa inveseleasca viata unei categorii sociale defavorizate. Ideea a avut un impact pozitiv asupra celor care locuiesc in zona. Presa locala scrie ca violenta in randul tinerilor a scazut considerabil.