Persoanele care au fost ranite in urma atacului de la un liceu din Florida au primit o vizita neasteptata. Donald Trump a mers la spitalul unde se trateaza victimele. Presedintele i-a incurajat si le-a multumit medicilor pentru munca depusa. Intre timp, cei 17 elevi si profesori ucisi au fost inmormantati.

Publicat:17.02.2018, 13:49

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA:Este un spital fantastic, iar medicii au facut tot ce le-a stat in puteri. Vreau sa va felicit.”

Impreuna cu sotia sa, Melania Trump, presedintele a vizitat victimele atacului armat de miercuri. Donald Trump a stat de vorba cu cei raniti, cu medicii, iar apoi cu jurnalistii.

”Ati vorbit cu victimele?"

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA:Da, am vorbit cu ele si este foarte trist ca asa ceva s-a putut intampla. Dar munca pe care au facut-o medicii, asistentele medicale, serviciile de urgente este incredibila.”

Acum o zi, presedintele american a declarat intr-o conferinta de presa ca vor fi luate masuri pentru protejarea scolilor de indivizi cu probleme psihice. Ieri, cele 17 persoane ucise in atac au fost inmormantate.

La funeralii a venit o multime de oameni, care au vrut sa incurajeze rudele celor decedati. Atacul s-a produs miercuri intr-un liceu din Parkland. Nicholas Cruz, un fost elev al acestei scoli, a deschis focul in incinta institutiei. El a fost plasat in arest preventiv pentru 17 infractiuni de omor calificat.