Un atac sangeros s-a petrecut de aceasta data intr-un magazin alimentar din Cluj, unde proprietara, o femeie de 56 de ani, a fost injunghiata de un client nervos.

Publicat:04.07.2016, 15:02

Barbatul ceruse mezeluri si nu se stie de ce s-a napustit asupra femeii care il servea si a ranit-o in zona gatului.

Vanzatoarea disperata a dat dovada de mare curaj. S-a luptat cu agresorul si in final a reusit sa iasa din magazin si sa strige dupa ajutor.

Barbatul in varsta de 29 de ani din Suceava era baut, spun anchetatorii. In momentul in care a intrat in magazinul alimentar avea la el un cutit, deci se pare ca a premeditat atacul.

Biata femeie a cerut ajutor si a reusit sa scape cu viata. Acum este la spital si va ramane internata pentru ingrijiri. In ceea ce-l priveste pe atacator, acesta a reusit sa fuga, dar a revenit dupa o vreme la magazin, sa vada cum merge ancheta.

A fost imediat retinut pentru 24 de ore si risca inchisoarea pentru tentativa de omor. Intamplarea face ca sistemul de supraveghere video din magazin sa fie defect, dar procurorii spun ca au destule probe la dosar.

Probabil ca barbatul a incercat sa fure din magazin, spun anchetatorii, dar cum planurile nu i-au iesit, a atacat-o pe proprietara, profitand de faptul ca era singura. Au urmat clipe de cosmar pentru biata femeie.

Medicii au ajuns si ei de urgenta la fata locului si i-au acordat femeii primul ajutor. Rudele victimei sunt ingrozite.

Politistii l-au retinut pe suspect si procurorii il acuza de tentativa de omor.