Vladimir Putin a devenit vedeta unei partide de hochei in Piata Rosie. Sub privirile a zeci de spectatori, liderul de la Kremlin a iesit pe patinoarul amenajat in centrul Moscovei, in timp ce au rasunat cantece sovietice. Fireste, presedintele rus a fost autorul mai multor goluri, iar echipa lui a castigat.

Publicat:30.12.2018, 14:36

Aplaudat minute in sir de cei veniti, Vladimir Putin a iesit pe gheata, traditional, fiind numarul 11. Printre coechipieri, dar si adversari, s-au numarat membri ai Guvernului, intre care si ministrul rus al Apararii. Au jucat si hocheisti rusi cu experienta si staruri in liga profesionista din Statele Unite. Jurnalistii rusi au numarat fiecare gol al liderului de la Moscova. 

Zeci de oameni au venit la patinoarul din Piata Rosie, pentru a urmari jocul. Cat timp a durat partida, au rasunat cantece sovietice. 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE RUSIEI:Vine Revelionul. In curand, sarbatorim. Ne odihnim alaturi de veterani, legendele noastre ale hocheiului. Eu cred ca  putem sa ne facem aceasta placere in prag de Revelion."

 Dupa o partida, presedintele rus s-a incalzit cu un ceai fierbinte alaturi de colegi. In 2011, Vladimir Putin a fondat o asa-numita „Liga nocturna a amatorilor“, iar partidele de hochei au loc dupa lasarea intunericului.