Alexandru Cumpanasu a anuntat ca a colaborat cu procurorii si serviciile de informatii pentru a surprinde in flagrant o persoana care a contactat-o pe mama Alexandrei si i-a cerut bani pentru a o elibera pe minora, dar si pe Luiza. Persoana a fost prinsa si audiata, pista fiind una falsa.

Publicat:16.08.2019, 15:34

„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris unchiul Alexandrei, pe Facebook.

Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani) si apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arata ca oasele gasite de anchetatori in casa lui Dinca au ADN-ul Alexandrei. In privinta oaselor gasite in padure, la indicatiile lui Dinca, rezultatele analizei sunt asteptate in cursul zilei de vineri.

Sursa: