Partidul Sor si-a prezentat, astazi, candidatul pentru sefia capitalei. Este vorba despre Valeriu Climenco, care a iesit cu un discurs in fata presei.

Publicat:11.09.2019, 13:00

Valeriu CLIMENCO, CANDIDATUL PARTIDULUI SOR PENTRU SEFIA CAPITALEI: "Capitala nu are cu ce sa se laude. Chisinaul este departe de Orhei.

In oras nu era un stapan bun. Timp de 28 de ani, guvernarea ne-a mintit. Am fost condusi de niste persoane care ne-au furat. Ar trebui toti sa cunoasca despre asta.

Eu le promit chisinauienilor sa fiu un manager bun si sa stau cu fata problemelor care exista, asa cum am facut la Orhei. Chisinaul a degradat, lucrurile se inrautatesc.

Toti impreuna trebuie sa spunem - gata. Echipa partidului a demonstrat ca a venit timpul sa schimbam totul. Vom dubla bugetul orasului.

Vor fi realizari frumoase si de imbunatatire a lucrurilor.

Noi stim ca putem sa micsoram plata pentru servicii comunale, sa modernizam infrastructura, sa oferim mancare sanatoasa. La Orhei nu se da peste cu viermi sau cartofi pe care si porcii refuza sa-i manance, copiii de la Orhei mananca de la restaurante. Noi pe toate le-am facut.

Cu echipa mea si cu sprijinul lui Ilan Sor suntem in stare sa le rezolvam pe toate."