Un moldovean de 27 de ani s-a ales cu arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului, la Zatoka. S-a intamplat dupa ce chiar el ar fi provocat o explozie la o baza de odihna. Politia ucraineana a deschis un dosar penal.

Publicat:25.05.2018, 10:44


Acesta este momentul in care s-a produs explozia, la primul etaj al cladirii. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. In urma deflagratiei, moldoveanul de 27 de ani a fost grav ranit, iar potrivit presei ucrainene, el a suferit arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului, pe maini, picioare si fata. La fata locului a ajuns politia din Odesa.

Dmitro GOLOVIN, SEF POLITIE ODESA: „In acest moment, un suspect este retinut. Se afla in spital, cu angajatii politiei. „

 Politia locala sustine ca moldoveanul ar fi provocat explozia. Pe marginea acestui caz, a fost pornit un dosar penal, iar oamenii legii incearca sa afle daca tanarul avea complici. 

Dmitro GOLOVIN, SEF POLITIE ODESA: „S-a produs in urma deflagratiei unui amestec de aer cu gaz, pregatit probabil pentru o eventuala incendiere a cladirii. „ 

 Deflagratia sa produs intr-o baza de odihna foarte populara printre moldoveni la Zatoka. Oamenii legii urmeaza sa afle ce anume l-a facut pe moldovean sa provoace explozia.