Doi baschetbalisti americani au fost injunghiati, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din Braila, fiind transportati la spital, unde medicii i-au operat de urgenta, transmite news.ro.

Publicat:16.09.2018, 09:07

Politistii spun ca, din primele date, s-ar fi folosit un cutit, iar acum vizioneaza imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea câte persoane au fost implicate în conflict.

Baschetbalistii Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Braila, au fost înjunghiati în noaptea de sâmbata spre duminica, pe o terasa din municipiul Braila.


Foto: Darrel Bowie


”În jurul orei 2.00, doi cetateni americani au intrat într-un conflict spontan cu alte persoane aflate pe terasa unui bar din Braila. În timpul conflictului, cei implicati si-au aplicat lovituri, în final cei doi cetateni americani fiind înjunghiati. Se pare ca este vorba despre un cutit”, a declarat Geanina Niculae, din partea IPJ Braila.


Foto: Joseph McClain


Potrivit acesteia, victimele au fost transportate la spital, iar politistii au întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

”De asemenea, se fac cercetari specifice de identificare a celor implicati în conflict. La aceasta ora se vizioneaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Nu se stie câte persoane au fost implicate în conflict, se fac cautari. Nu e nimeni la audieri în acest moment”, a mai spus Niculae.

Sportivii au fost operati, Bowie fiind în stare grava, cu un plamân perforat.

Reprezentantii Spitalului Judetean Braila au declarat, pentru News.ro, ca sportivii care au ajuns la spital aveau multiple plagi.

”Este vorba despre doi pacienti, unul de 24 de ani, altul de 26 de ani, victimele unor agresiuni. Cel de 26 de ani are plagi toracice penetrante, cel de 24 de ani multiple plagi penetrante abdominale si toracice. S-a intervenit chirurgical, acum se afla la Terapie Intensiva, echilibrati”, a declarat dr. Alina Neacsu, purtator de cuvânt al Spitalului Judetean Braila.

Potrivit acesteia, starea celui de 24 de ani este mai grava.

”Asteptam evolutia post interventie chirurgicala si, daca starea lui se deterioreaza, va fi transferat la Bucuresti unde s-a luat deja legatura cu un spital”, a mai spus Alina Neacsu.

Sursa: News.ro