Bucurie tripla intr-o familie din capitala care s-a marit cu inca trei membri, 2 fetite si un baiat. Acestia au venit pe lume la spitalul numarul 1 din capitala, iar acasa mai au un fratior de 7 ani. Micutii au fost conceputi pe cale naturala, un caz foarte rar intalnit la noi.

Publicat:14.05.2016, 15:16

Faceti cunostinta cu Amelia, Emilia si Sorin. Cei trei micuti au venit pe lume joi, la spitalul clinic municipal numarul 1 din capitala. Parintii spun ca sunt in culmea fericirii. 

 Iulia PROCOPCIUC, SEF SECTIE COPII PREMATURI: “Au fost transferati in aceasta sectie...” 

Prima a venit pe lume o fetita, dupa care a doua, iar al treilea a fost baietelul.

 Suada KARKOUKI, REPORTER PROTV: “Medicii spun ca greutatea micutilor este foarte buna. Prima fetita si baitelul s-au nascut de 1 kg si 850 de gr, iar  cea mai mica fetita are 1 kg si 550 de grame.” 

Una dintre fetite, care cantareste cel mai putin, deocamdata se afla in incubator, asta pentru a mai lua in greutate. Parintii spun ca deja ii deosebesc pe micuti si ca toti trei seamana izbitor ca fratele lor mai mare, de 7 ani, care este nerabdator sa-i vada. Mama a aflat ca va avea tripleti in a treia luna de sarcina si spune ca pana la nasterea copiilor s-a simtit bine. 

Mama in varsta de 30 de ani a refuzat sa vorbeasca in fata camerei, pentru ca deocamdata este foarte slabita. Tripletii au fost conceputi pe cale naturala, un caz foarte rar intalnit la noi.