Bradul cu cetina... de cauciuc, ridicat langa o vulcanizare din capitala a fost inaugurat. Mecanicii de acolo care l-au creat, l-au impodobit si i-au aprins luminitele. Trecatorii spun ca pomul de Craciun neobisnuit ii poate face concurenta celui din Piata Marii Adunari Nationale.

Publicat:16.12.2018, 14:29

Obisnuit sa duca fiecare lucru pana la capat, Sergiu, care este mecanic la vulcanizare, a facut-o si in cazul bradului creat din 80 de anvelope uzate. Zilele trecute a vopsit pneurile, iar apoi a impodobit pomul si i-a aprins luminitele.

Sergiu BEKET, MECANIC AUTO: “Eu as fi bucuros daca cineva a face la anul unul si mai frumos ca acesta, poate au alte idei, este doar o idee de incercare, sa facem ceva frumos ca sa atraga ochiul omului.”

Cei care trec pe langa vulcanizare se opresc pentru a face poze bradului cu miros de cauciuc. Mai in gluma, mai in serios, oamenii spun ca acesta i-ar putea face concurenta pomului din centrul capitalei. 

“Este tare, tare fain”“ O idee destul de interesanta, un spirit deosebit”

“ Creativ. Imi place, este placut.”

“Foarte original pentru un brad de anul nou, este original ca este vulcanizare si este autentic.”

In varful bradului a fost instalata si o “stea”, care, de fapt, este o roata de la masina. Dupa sarbatori, pomul va fi strans, iar anvelopele vor fi duse la reciclare.