Zile numarate au ramas pana la sfarsitul verii, asa ca agentiile de turism ofera vacante cu reduceri considerabile turistilor moldoveni. Astfel, cei care vor sa se odihneasca cateva zile pe litoral la preturi mai putin usturatoare au dat navala la agentii. Cele mai preferate destinatii si in acest an raman plajele din Bulgaria, Grecia si Turcia.

Publicat:22.08.2015, 15:42


Pentru cei care in ca nu au mers in vacanta sau nu s-au odihnit suficient, agentiile de turism au pregatit oferte fierbinti. In acest an, de cele mai mari reduceri beneficiaza turistii care aleg drept destinatie, Grecia sau Turcia.


Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: „Pe litoralul grecesc poti sa te odihnesti cu 80 de euro pentru o saptamana si daca doriti cu mancare plus 50 de euro. Sunt preturi care nu au mai fost pana acum. De exemplu, in Turcia puteai sa zbori cu 250 de euro de persoana.


Ghenadie Bazga este printre moldovenii care au decis sa profite de ofertele fierbinti ale agentiilor de turism.


Cele mai costisitoare sunt vacantele in tarile exotice. Dubai, Sri Lanka, Tailanda sunt destinatii de vis, insa nu pentru aceasta perioada, spun reprezentantii de la agentiile de turism.


Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: „In Dubai, de exemplu, este foarte cald, peste 40 si 50 de grade. Asa ca noi propunem aceste destinatii pentru luna octombrie.”


Turistii care au obosit de plaje, pot pleca in excursii prin Europa. 


Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: „Budapesta-Viena este unul dintre cele mai solicitate tururi, pentru ca este la un pret destul de bun...”


Iar cei care nu au timp pentru vacante indelungate, se pot bucura de oferte de o zi. 


Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “Avem excursii la Iasi, care costa 12 euro. Este cea mai bugetara excursie.“


Daca pana acum nu ati reusit sa descoperiti locurile frumoase din tara, acum aveti sansa sa porniti in excursii. 


Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “Soroca, 9 manastiri intr-o zi, Tipova, Saharna…” 


Doritorii vor trebui sa scoata din buzunar de la 120 pana la 200 de lei. Fiecarui grup de turisti este insotit de un ghid si un fotograf. Totusi, pentru cei care nu vor reusi sa ajunga la mare sau ocean vara aceasta, agentiile de turism promit preturi reduse pana in luna octombrie.