Mitropolitul Vladimir riposteaza. Dupa ce dumunica Inalt Prea Sfintitul s-a spovedit in fata enoriasilor la catedrala astazi el a vorbit si in fata camerei de luat vederi despre scandalul in care este implicat. El a confirmat pentru Pro TV ca blonda cu care a fost acum 2 ani la mare in Turcia ii este ruda.

Publicat:25.09.2014, 10:52

IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: “Strabunica mea Ana si strabunica ei Eufrosinia au fost surori.”

Mitropolitul mai spune ca imobilul de milioane de langa Truseni nu ii apartine si a este nepoate sale Nelly Tkaciuc. El recunoaste ca are o casa de vacanta langa Ialoveni pe care si-ar dori sa o faca mai mare.

IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: “Am un apartament in apropiere de Manastirea Ciuflea, anul acesta am procurat o casa de vacanta in raionul Ialoveni care am spus si mai repet ca as dori sa o fac, sa o mai maresc ca sa ma pot odihni acolo. Eu am 44 de ani stagiu de munca, eu ceva in viata pot sa am. Unul fiind la parinti, muncind, primind salariul, eu cred ca e normal.”

Cat despre vacanta din Turcia Mitropolitul sustine ca a mers in pelerinaj.

IPS VLADIMIR, MITROPOLITUL MOLDOVEI: “Noi intodeauna ne ducem la mare cu echipa de pelerini. Si daca avem posibilitatea sa ne scaldam in mare, nu ratam aceasta sansa. Toata saptamana ma aflu in birou, retraiesc, vine lumea la mitropolie nu cu bucurie, da vine cu scarbe, cu greutati sufletesti si deaceea eu ca persoana fizica am nevoie si eu sa ma odihnesc.”

Mitropolitul s-a spovedit duminica in fata enoriasilor in timpul slujbei de la Catedrala. Atunci el a vorbit in fata multimii timp de 17 minute, iar la final si-a cerut iertare de la credinciosi.