A profitat de pauza dintre competitii si a venit acasa, sa joace cu cei mic. Cel mai bun tenisman moldovean Radu Albot a oferit un master-class elevilor unei scoli sportive specializate din Chisinau. Albot a participat si la o sesiune de intrebari-raspunsuri.

Publicat:10.09.2016, 16:03


“ - Radu când ai de gând sa îl învingi pe Novak Djokovic ? · Înca nu am jucat cu el. Cum voi juca prima data, cum îl voi rupe. ” 

“ - Radu, care este lovitura ta preferata ? ·  Din stânga, pe linie. ” 

“ - Care a fost cel mai bun meci al tau ?  · Au avut mai multe meciuri bune, de fapt. Cred ca cele mai bune meciuri sunt cele de 5 seturi. ” 

Radu Albot a raspuns la numeroasele intrebari ale copiilor curiosi, iar unul dintre pici, fan al tenismanului francez Gael Monfils, l-a impresionat cu o saritura. 


“ Incredibil ! Frumos ! Sa-l aplaudam cu totii. Înca nu am vazut asa ceva. ” 

Radu ALBOT, TENISMAN MOLDOVA  “Cred ca a fost destul de interesant pentru ei, la fel si pentru mine. M-au intrebat care meci al meu a fost cel mai lung, care a fost cel mai interesant. ” 

“ Si noi vrem sa ajungem la fel ca el, sportivi de performanta. Toate sfaturile lui ne vor ajuta in cariera noastra mai departe. ” 

Dupa sesiunea de intrebari-raspunsuri, Albot a jucat cu micii fani. 


Radu ALBOT, TENISMAN MOLDOVA “ Mi-a placut foarte mult cum copilasii au jucat astazi. Care are mai bune lovituri de rever, care are mai bune de drop-it, dar mi-a placut cum au jucat toti, de fapt. M-au alergat dintr-un colt in altul, dar pana la urma am reusit sa castig. ” 

Si copiii au ramas incantati de intalnirea cu idolul lor. 

 
 “ Mi-a placut foarte mult sa joc cu el. ” 


 “ Îmi iese sa joc cu el, dar e greu. Unele lovituri ale mele el le degajeaza, forehand-urile, îi e greu, dar le respinge si apoi poate înscrie. ” 

 “ Îmi place cum ajunge mingile, cum joaca. Pierde cu demnitate. ” 

Copiii i-au urat succes lui Radu Albot.  “ Sa joace bine si sa aiba toate loviturile reusite. ” 

La final, Radu Albot a facut poze cu cei mici si a dat autografe. Tenismanul moldovean se pregateste acum de un nou turneu, in Polonia.