Portarul moldovean Nicolae Calancea a debutat aseara la noua sa echipa Ceahlaul Piatra Neamt, cu care a semnat acum cateva zile. El a reusit sa respinga cateva atacuri periculoase ale formatiei Universitatea Cluj, insa intalnirea s-a incheiat la egalitate, 1 la 1. Tot ieri, Steaua a invins-o lejer pe Concordia si si-a marit avansul in fruntea clasamentului.

Publicat:25.02.2014, 12:33


Ceahlaul a primit vizita Universitatii, formatie aflata in zona retrogradarii. La debutul sau, Calancea a reusit cateva interventii bune, impiedicandu-i pe adversari sa marcheze primii. In minutul 27 Ceahlaul a deschis scorul prin Constantinescu. 


Gazdele au continuat sa creeze ocazii de poarta, iar la mijlocul reprizei secunde, contrar cursului jocului, Universitatea a egalat. Nicolae Calancea nu a reusit sa intercepteze mingea dupa pasa lui Machado, iar Bucsa a marcat din apropiere. Ceahlaul a remizat cu gruparea Universitatea Cluj, scor 1 la 1, si ocupa locul 8 in Liga 1, cu 28 de puncte la activ.

Intr-un alt meci al serii, campioana Steaua Bucuresti a invins-o lejer pe Concordia, cu scorul de 4 la 1. Nicolae Stanciu a reusit un gol superb.


Stelistii se desprind in fruntea clasamentului, cu 48 de puncte acumulate. Ros-albastrii devanseaza cu 3 puncte gruparea Astra Giurgiu, clasata pe locul 2.