Curse pline de adrenalina si multe emotii pozitive! La a treia editia a campionatului de autoslalom pilotii si-au aratat toata maiestria. Evenimentul a adunat zeci de spectatori, care i-au urmarit cu sufletul la gura pe soferi.

Publicat:18.06.2016, 16:25

Zeci de masini infierbantate, pneuri arse si emotii de nedescris au simtit astazi pilotii care au participat la cea de-a treia etapa a campionatului de la autoslalom.

Maxim, PILOT AMATOR “-Aveti emotii?-Da.-Nu m-am pregatit pentru aceasta cursa. Noi nu stim dinainte unde cum va fi traseul.

Teodor, PILOT AMATOR "Din pacate, nu am reusit sa ma pregatesc. Ieri, am scos masina din garaj si atât.

Evenimentul a adunat atat amatorii, cat si profesionisti.

Pavel ILINIH, PILOT PROFESIONIST “-Cum v-ati pregatit pentru aceasta cursa?-Dimineata m-am trezit, m-am spalat pe dinti si am venit aici, cu voi”.

Vladimir Orlov a castigat cursa printre amatori in etapa precedenta si a venit si astazi 

Vladimir ORLOV, Ä‚ILOT AMATOR  “La aceasta cursa practic nu m-am pregatit deloc. Nu am reusit sa ma antrenez si pot sa spun ca aproape deloc nu m-am pregatit. Adrenalina ,desigur,te invaluie, dar astazi, e foarte cald.

De la eveniment nu au lipsit fetele. Victoria spune ca participa al doilea an. Ea si-a pregatit mai mult masina.  

“Automobilul se pragateste mai mult pentru intreceri. Zilnic e putin incomod sa mergi in ea.”

Unii piloti se pregates sa mearag la competitii peste hotare.

Artur LESCU, PILOT PROFESIONIST “Acum, e in plan vara aceasta, sa particip si in campionatul Romaniei deoarece au alte conditii. Sunt trasee speciale.”

Spectatorii de toate varstele au urmarit cu interes cursa.

“Am venit mai tare pentru baietel. Ma deranjeaza deja de o saptamana. Hai la cursa, hai la cursa! Am venit cu el, pentru el.” 

“Este la noi in Moldova macar un sport pe care lumea atrage. Intr-adevar e foarte bine. Super!”

“Sunt bucuros ca se petrec asa evenimente la noi in tara. Numai emotii pozitive, bravo baietilor!”

“Cu nepotelul am venit sa vedem cu se participa aici. Mai mari emotii are nepotelul ca mine.-De ce ai venit azi la cursa?-Ca sa ma uit cum vin masinile.”

Organizatorul cursei spune ca toate lucrurile necesare au fost aranjate.

Maxim BISEDIN, VICEPRESEDINTELE FEDERATIEI DE AUTOMOBILISM “De fapt, competitiile autoslalomului sunt destinate pentru amatori, dar avem si piloti profesionisti, care participa  la diferite competitii.”

Astazi au participat 16 piloti, divizati in trei categorii. Urmatoarea etapa va avea loc in septembrie, iar  etapa finala in octombrie.