Din cea mai modesta echipa a campionatului spaniol, Rayo Vallecano s-a transformat in una dintre cele mai devastatoare formatii din LA Liga. Gruparea madrileana a obtinut a 3-a victorie consecutiva si a parasit ultimul loc, acolo unde s-a aflat o buna perioada.

Publicat:12.01.2019, 14:18


Etapa cu numarul 19 a campionatului spaniol de fotbal, a debutat cu meciul dintre Rayo Vallecano si Celta Vigo. Gazdele au prins curaj dupa doua victorii consecutive, asa ca meciul de aseara l-au inceput furibund, deschizand scorul inca din minutul 4, prin Raul de Tomas.

Bucuria lui Vallecano nu a durat prea mult, oasptetii au avut o replica ferma. In minutul 13, Araujo a restablit egalitatea, iar peste  5 minute, Gomez a marcat pentru 2 la 1.

Suporterii si-au manat favoritii din spate, iar in minutul 37, acelasi Raul de Tomas a marcat pentru 2 la 2.Raul de Tomas nu s-a oprit aici, vedeta gazdelor a mai puncat odata in minutul 77. Este pentru a 4-a oara cand atacantul spaniol marcheaza 3 goluri intr-un meci. 

In prelungirile partidei, portughezul Bebe a suprimat si ultimele incertitudini, marcand pentru 4 la 2.Gratie acestei victorii, Rayo Vallecano obtine  19 puncte si urca pe locul 18. In timp ce Celta Vigo ocupa locul 14, cu 21 de puncte la activ.