Echipa nationala de fotbal a Moldovei a invins aseara echipa San Marino cu 2 la 0 in Liga Natiunilor. Tricolorii au reusit prima victorie in ultimii cinci ani, pe teren propriu.

Publicat:13.10.2018, 12:53

 
Fotbalistii lui Alexandru Spiridon au reusit sa obtina prima victorie in cea de-a treia intilnire a etapei de grup a Ligii Natiunilor. Primul gol a fost inscris de Radu Ginsari, in minutul 31.

In repriza a doua, Moldova a reusit sa-si dubleze avantajul, prin acelasi Ginsari, care a reusit sa inscrie din careu in minutul 67. Oaspetii au avut ocazii de a inscrie, insa au avut ghinion la final.

Alexandru SPIRIDON, SELECTIONER MOLDOVA: "Deocamdata nu am analizat detaliat meciul, dar sunt bucuros ca am obtinut victoria si asta este cel mai important. "

Artur IONITA,MIJLOCASUL SELECTIONATEI MOLDOVEI: “A fost un meci as spune eu la un moment dat chiar greu, vazind ca nu reusim sa marcam.Evident apare ceva nervozitatea, dar ma bucur ca am reusit sa marcam.”

Radu GANSARI, AtTACANTUL SELECTIONATEI MOLDOVEI: “Suntem bucurosi ca am luat cele trei puncte si acum ne concentram pentru meciul cu Belarus, pentru ca este cel mai important care urmeaza.”

Tot aseara Belarus a invins-o pe Luxemburg cu 1 la 0. Nationala Moldovei se afla pe locul 3 in clasamentul grupei D, iar Belarus este liderul grupei.