Aseara s-a consumat un nou derby al Moldovei la fotbal, intre Zimbru si Sheriff. Intr-un amical de gala, rivalele de moarte s-au despartit la egalitate 1 la 1. Ambele goluri au fost inscrise dupa executii de finete.

Publicat:20.07.2015, 10:31

Doua cele mai titrate formatii din Moldova, Zimbru Chisinau – cu 15 trofee nationale in palmares si Sheriff Tiraspol – care a cucerit 27 de trofeee, s-au intalnit aseara intr-o partida de control pentru a vedea daca sunt gata de startul noului campionat. In meciul denumit deja “ El Clasico de Moldova ”, cele doua echipe au demonstrat o mare pofta de joc. In prima repriza, dupa cateva contre din partea viespilor, galben verzii au reusit sa deschida scorul. Tanarul, Dan Spataru a marcat pentru 1 la 0, dupa un vole de finete.


1 la 0 a si fost scorul pauzei, si putea fi chiar si rezultatul final, insa cu acest lucru nu a fost de acord Ricardinho. Mijlocasul Sheriff-ului a reusit egalarea in minutul 87, in urma unei lovituri libere, executate magistral.


S-a incheiat 1 la 1, iar cele doua formatii au demonstrat ca sunt gata de startul campionatului, care va debuta in weekend. In plus Zimbru a aratat ca noua editie va fi una echilibrata, deoarece acum dupa tranferurile efectuate, galben verzii sunt si ei gata sa lupte pentru marele trofeu. In sezonul anterior in Divizia Nationala, Zimbru Chisinau a incheiat pe un rusinos loc 6.