Campionatul Moldovei este aproape de final. Dacia Chisinau si Sheriff Tiraspol se vor duela duminica in cel mai important meci al sezonului, care va desemna detinatoarea titlului. Partida de aur, care se va disputa pe stadionul Zimbru, promite a fi una extrem de spectaculoasa.

Publicat:27.05.2016, 12:17
Final de poveste in campionatul Moldovei. Dacia Chisinau si Sheriff Tiraspol se vor duela duminica pentru titlul de campioana, dar si pentru locul in preliminariile Champions League. Reprezentantii lupilor galbeni se arata optimisti inaintea meciului de aur.

Adlan SISHANOV, PROPRIETAR FC DACIA: “Toti înteleg perfect ca vor trebui sa se dedice 100 de procente. Meciul promite a fi unul incendiar si interesant pentru suporteri, dar si unul dificil pentru ambele echipe.”


Simion BULGARU, JUCATOR FC DACIA : “Sper ca sa fie pentru Sheriff greu, pentru noi un meci mai usor.”


Antrenorul celor de la Sheriff, Zoran Vulic pune accent pe pregatirea morala a echipei.  Zoran VULIC, ANTRENOR FC SHERIFF: “Pentru mine în acest meci nu exista favorit, sansele sunt 50 la 50. Cred ca echipa care va fi pregatita mai bine psihologic va câstiga meciul.”


Radu GINSARI, JUCATOR FC SHERIFF: “Este meciul pentru care am luptat tot sezonul. Am jucat tot sezonul si se hotaraste intr-un singur meci. Deja sper sa invinga echipa cea mai puternica, noi suntem pregatiti si speram sa iesim invingatori.”Sheriff Tiraspol si Dacia Chisinau vor lupta pentru titlu duminica de la ora 20, pe stadionul Zimbru. Pana acum, viespile au castigat Divizia Nationala de 13 ori, iar lupii galbeni o singura data.