Finalul primei jumatati de sezon in Divizia A. Dupa 15 etape disputate, esalonul secund al Campionatului Moldovei la fotbal este condus de Sheriff-2, urmat in clasament de Spicul si Victoria. Aceasta, a scos, pe final, o remiza intr-un meci in care a fost condusa cu 2 la 0.

Publicat:02.12.2016, 14:20


Echipa Sfantul Gheorghe a deschis scorul gratie golului frumos marcat din lovitura libera de Lisa, iar in minutul 77 a inscris din nou, prin Ghecev. Zarurile pareau a fi aruncate, insa cei de la FC Victoria au revenit superb pe final de meci.

Ghenadie Orbu a redus din diferenta in minutul 87, iar in ultimele secunde ale prelungirilor, Artiom Zabun a egalat scorul. Arbitrul a validat golul, desi pe teren, in acelasi timp, au fost 2 mingi.

FC Victoria ocupa locul 3 in Divizia A, cu 28 de puncte. Pe locul secund se afla Spicul Chiscareni, cu 34 de puncte, dupa meciul castigat in fata formatiei Intersport, scor 2 la 1. Oleg Clonin a marcat ambele goluri ale gazdelor.

Lider in Divizia A ramane Sheriff-2, care a acumulat 35 de puncte in 15 etape. Tiraspolenii, insa, nu vor promova in Divizia Nationala, incat acolo evolueaza prima echipa a clubului. In aceste conditii, Spicul si FC Victoria sunt pe pozitii de promovare.