Finalista anul trecut la Singapore si principala favorita in acest an, romanca Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Simona Halep, a parasit Turneul Campioanelor, dupa ce a fost invinsa, astazi, in doua seturi, de poloneza Agnieszka Radwanska.

Publicat:29.10.2015, 13:27

Meciul impotriva polonezei a inceput cum nu se poate mai bine pentru Simona Halep, care a reusit break-ul in primul game, dar avantajul sau nu a durat foarte mult. Radwanska a egalat la 3 si apoi a reusit de fiecare data sa-si pastreze serviciul, in ciuda faptului ca Halep a avut nu mai putin de 8 mingi de break. S-a mers cap la cap si astfel s-a ajuns in tie-break, acolo unde Halep parea deja castigatoare. Romanca a condus cu 5 la 1 si avea serviciul, dar din acel moment totul s-a rupt, iar Radwanska a castigat urmatoarele 6 puncte, si si-a trecut in cont primul set.


Setul secund a inceput cu un game castigat greu de Simona, care apoi nu a mai avut replica la jocul polonezei. A doua jucatoare a lumii a pierdut categoric cu 1 la 6, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute.


Ambianta Astfel, Halep, principala favorita a turneului a pierdut si a ratat calificarea in semifinale. Romanca va primi pentru participare 304 mii de dolari si isi va adauga 370 de puncte in clasamentul WTA. Din grupa Simonei, mai departe in semifinale merg, rusoaica Maria Sarapova si poloneza Agnieszka Radwanska.