Kaisa Makarainen mai are gloante impotriva varstei. Astazi, biatlonista in varsta de 35 de ani, a obtinut victoria cu numarul 24 in Cupa Mondiala. Sportiva din Finlanda, a fost mult peste adversare, iar diferenta fata de locul secund a fost de 15 secunde.

Publicat:08.12.2018, 16:40

Astazi, la Pokljuka, cursa de sprint feminin, pe distanta de 7,5 km, a fost lipsita de orice intriga. Detinatoarea marelui glob de cristal din anul trecut, Kaisa Makarainen, le-a oferit o adevarata lectie de biatlon oponentelor sale mai tinere. Sportiva in varsta de 35 de ani reusit un timp de referinta de-a dreptul uluitor. Finlandeza a terminat competitia in doar 20 de minute si 8 secunde.

Unica ce i-a facut concurenta campioanei a fost Dorothea Wierer, insa italianca a intarziat cu aproape 15 secunde. Pe pozitia a 3-a a incheiat cursa Justine Breisaz. La competitia de astazi a fost prezenta si Alla Ghilenko, biatlonista noastra insa nu s-a clasat printre primele 100 de participante.

Mult mai bine s-a descurcat zilele trecute, moldoveanul Mihai Usov. Biatlonistul moldovean a incheiat pe locul 62 cursa individuala si al 82-lea l proba de sprint.