Nebunie la Orhei, unde in premiera Milsami a devenit campioana a Moldovei. Echipa antrenata de Iurie Osipenco a cucerit primul titlu din istorie, dupa ce a invins in ultima etapa din Divizia Nationala Dacia Chisinau, cu scorul de 2 la 1. Imediat dupa incheierea partidei Milsami a primit medaliile si Cupa, iar in vestiar a curs multa sampanie si s-a dansat la maxim. Sarbatoarea campionilor a culminat cu o petrecere la un club karaoke.

Publicat:21.05.2015, 15:25

Tonul sarbatorii in vestiar a fost dat de marocanul Adil Rhaili. Acesta si-a indemnat colegii sa faca un gest special de celebrare.

Petrecerea vulturilor rosii a inceput dupa ce au primit medaliile de campioni si Cupa, cand suporterii au dat navala pe teren. 

 Gheorghe ANDRONIC, MIJLOCAS MILSAMI ORHEI: “Am muncit tot anul, intreg campionatul ca sa devenim cei mai buni. Cred ca pentru fiecare este cel mai important moment al carierei. Fiecare am depus suflet si efort si am luat campionatul. ”

 Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: “Este primul titlu ca antrenor pentru mine si sunt foarte si foarte fericit. ”

Ovidiu MENDIZOV, FUNDAS MILSAMI ORHEI: “Am mai cucerit trofeee, dar nu de campion, acum este primul si multumesc cu aceasta ocazie Fc Milsami, Moldova suntem campioni. ”

Seara superba pentru campioni s-a incheiat cu o petrecere de zile mari. Milsami a sarbatorit departe de ochii presei, intr-un club karaoke. Milsami a devenit campioana a Moldovei dupa 2 la 1 cu Dacia. Gheorghe Andronic a marcat pentru 1 la 0 in prima repriza, apoi, in partea secunda, Mislami si-a dublat avantajul. In minutul 83, nou-intratul Cristi Bud a centrat in careu, iar fundasul Daciei, Mamah, a inscris un autogol.

Finalul a fost incendiar, dupa ce Dacia a redus din diferenta in prelungiri, datorita reusitei lui Petru Leuca, apoi lupii galbeni puteau chiar egala, insa Milsami a reusit sa-si pastreze poarta intacta. Dupa acest succes, Milsami a devenit campioana, fiind la egalitate de puncte cu Dacia si Sheriff.

Totusi vulturii rosii au ocupat primul loc datorita rezultatelor mai bune din meciurile directe. Ieri inainte de partida finantatorul echipei, Ilan Shor, aflat acum in arest la domiciliu in dosarul Bancii de Economii, le-a transmis jucatorilor un mesaj video de incurajare. In plus suporterii au primit  gratis tricouri cu simbolul echipei, care aveau pe spate  mesajul Multumim, Ilan Sor!