O zi pana la finala Cupei Moldovei. Milsami Orhei si Zimbru Chisinau se vor duela maine seara in unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Toti jucatorii sunt disponibili pentru finala.

Publicat:22.05.2018, 13:24

Milsami Orhei si Zimbru Chisinau vor lupta maine seara in finala Cupei Moldovei. Cele doua echipe s-au intalnit in campionat saptamana trecuta. Atunci, partida s-a incheiat la egalitate, scor 0 la 0. Antrenorul celor de la Milsami sustine ca meciul de maine va fi unul diferit.

Veaceslav RUSNAC, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: "Finala este ceva deosebit. Va fi cu totul alt meci. Indemn toata lumea sa vina la stadion, va fi un meci frumos."

 Andrei COJOCARI, CAPITAN MILSAMI ORHEI: "Cred ca tuturor fotbalistilor le plac asemenea meciuri. Stadionul va fi plin, va fi o atmosfera extraordinara. Ne gandim doar la victorie."

 Romeo SURDU, ATACANT MILSAMI ORHEI: "Constientizam miza acestui meci. Nu joci o finala in fiecare zi."

Pentru cei de la Zimbru, castigarea Cupei este singura sansa de a evolua in Europa League.

Vladimir AGA, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: "Fortuna a fost de partea noastra. Am inceput dramatic, dar, pana la urma, asa a fost soarta sa trecem in finala. Sper ca nu in zadar."

 Ion JARDAN, CAPITAN ZIMBRU: "Este singura sansa de a salva si a repara sezonul catastrofal de anul trecut. Ne dorim acest trofeu, din toate punctele de vedere."

 Finala Cupei Moldovei dintre Milsami si Zimbru Chisinau se va disputa maine, la ora 20:00, pe stadionul Zimbru.