Simona Halep a declarat, dupa ce a pierdut finala turneului de la Cincinnati cu Kiki Bertens, ca a fost obosita in timpul acestei saptamani.

Publicat:20.08.2018, 06:41“E a treia oara când vorbesc din aceeasi pozitie, am pierdut finala de trei ori, dar poate în viitor voi putea câstiga o data acest turneu, deoarece îmi place sa joc aici. Va multumesc tuturor pentru ca ati venit sa ne sustineti, a fost o saptamâna extraordinara pentru mine. Am fost un pic obosita în timpul acestei saptamâni, dar a fost placere sa vin si sa joc în fata voastra. Va multumesc! Vreau sa o felicit pe Kiki, ai jucat minunat, meriti acest trofeu. Ai fost fantastica azi si îti doresc tot ce e mai bun pentru viitor. A fost o saptamâna buna si sper sa ne vedem anul viitor. Multumesc echipei mele pentru sustinere, nu a fost perfect astazi, dar cu siguranta avem multe înainte”, a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, a treia la Western&Southern Open, a doua consecutiva, dupa ce a fost învinsa, duminica, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.