Si-a incheiat cariera intr-un mod splendid. Floyd Mayweather l-a batut mar pe Conor McGregor. A fost knockout tehnic, arbitrul fiind nevoit sa opreasca megaduelul in runda a 10-a. Boxerul american are un record perfect: 50 de victorii in 50 de lupte.

Publicat:27.08.2017, 13:46


Prima experienta a lui Conor McGregor in boxul profesionist s-a incheiat in runda a 10-a. Irlandezul a fost devastat de multiplele lovituri a lui Floyd Mayweather, iar arbitrul a decis ca nu mai are rost sa continue. A fost, de fapt, o lupta dominata total in ultimele 4 runde de pugilistul american. 

Starul din UFC, McGregor a aratat bine in primele runde si a demonstrat ca poate fi periculos. Oboseala, insa, si-a spus cuvantul. Mayweather a castigat megaduelul si a luat centura, la realizarea careia au fost utilizate 1,5 kilograme de aur, peste 3000 de diamante si piele de crocodil.

Lupta din Las Vegas a fost cea mai scumpa din istoria boxului. Mayweather va incasa aproximativ 300 milioane de dolari, iar McGregor – 100 de milioane. 

Floyd MAYWEATHER, BOXER SUA: “Planul meu de lupta era sa astept, sa-l las sa dea loviturile grele si sa alerge, apoi sa trimit eu lovituri tari în corp si în cap. ” 

 Conor MCGREGOR, BOXER IRLANDA: “As dori sa vad finalul rundei a 10-a, dar e un adversar infernal: îsi schimba stilul, rezista presiunii. Jos palaria pentru Floyd si cariera lui splendida. Felicitari. A fost o lupta buna. Ne-am distrat, nu-i asa ? ” 

 Mayweather si-a incheiat cariera neinvins. A inregistrat 50 de victorii in tot atatea lupte si a batut recordul legendarului Rocky Marciano, care avea cu o victorie mai putin.