Start reusit, pentru Simona Halep, la turneul de la Indian Wells. Romanca a castigat, in doua seturi, meciul cu tenismena ceha Kristyna Pliskova. Daca va cuceri trofeul, Halep va incasa un premiu de peste 1 milion 340 de mii de dolari.

Publicat:10.03.2018, 16:38

Simona Halep, lidera tenisului feminin mondial, vrea sa-si confirme statutul si ataca trofeul la una din cele mai prestigioase competitii. In primul meci de la Indian Wells, ea a jucat cu Kristyna Pliskova, care ocupa locul 77 in topul WTA. Sportiva ceha a inceput mai bine partida, dar apoi Halep a preluat controlul. Romanca s-a impus cu 6 la 4.

Si in setul secund, jocul a fost echilibrat. Pliskova, insa, a facut multe greseli nefortate. Halep a jucat mai atent si a castigat cu 6 la 4, reusind sa se califice in turul urmator. 

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci pe care il va juca la Indian Wells. Pare o partida facila pentru ca nr. 1 mondial o va avea de infruntat pe o jucatoare aflata pe locul 165 WTA, Caroline Dolehide, din Statele Unite, care a eliminato pe experimentata Dominika Cibulkova, numarul 30 mondial.

Campioana turneului de la Indian Wells va incasa peste 1 milion 340 de mii de dolari.