Victorie mare pentru Dacia Chisinau in derby. Lupii galbeni au castigat, astazi, superduelul cu Sheriff Tiraspol, scor 3 la 0, si au revenit in cursa pentru titlu. Maxim Fesciuc a fost eroul meciului, cu 2 goluri.

Publicat:21.09.2016, 17:47


Maxim Fesciuc a surprins portarul advers cu un sut splendid de la distanta, in minutul 16. In repriza secunda, Dacia a ratat o ocazie mare, dupa care a inscris din nou, prin acelasi Fesciuc. In minutul 68, Sheriff a incasat inca o lovitura. Maxim Cojocari a facut 3 la 0 dupa o pasa subtila a lui Isa. 


Formatia tiraspoleana, campioana in exercitiu, a insistat in atac, dar jucatorilor sai le-a lipsit precizia la finalizare. Dacia a castigat derby-ul si are 12 puncte acumulate. 

Maxim FESCIUC, ATACANT DACIA “ E 3 la 0, dar am dorit sa câstigam cu 5 la 0. Ne-am dorit sa luam 3 puncte in meciul cu un adversar crucial, sa revenim în lupta pentru medaliile de aur. ” 

Tot astazi, Milsami a batut gruparea Speranta cu scorul de 4 la 0, iar Zimbru a remizat cu Petrocub-Hancesti, scor 0 la 0. Sheriff ramane lider in Campionatul Moldovei, cu 18 puncte. Zaria Balti e in spate, cu 16 puncte, dar are doua meciuri mai putin jucate.