O grupare din trupele de comando ale Directiei Principale de Informatii a Ministerului Apararii a efectuat un atac spectaculos asupra rusilor aflati langa Nov Kahovka si a provocat pagube semnificative, scrie stirileprotv.ro

Publicat:25.01.2023, 15:11

Despre atac a scris pe au scris Facebook reprezentantii Directiei Principale de Informatii a Ministerului Apararii, care au precizat ca totul s-a intamplat in noaptea de 23 spre 24 ianuarie.

Ei au precizat ca in ciuda minelor amplasate la mal si a fortificatiilor instalate, soldatii au traversat raul pe malul opus.

“Dupa ce au luptat cu inamicii, soldatii au distrus casa in cladirea in care se afla postul de comanda cu lansatoare de grenade”, se arata in mesaj.

Reprezentantii institutiei au mentionat ca rusii au solicitat ajutor de la o unitate speciala de blindate si de aviatie, fapt care, spun ucrainenii, i-a ajutat sa descopere date despre rezervele rusilor.

“In timpul luptei, inamicul a suferit pierderi importante. Soldatii nostri au ucis cel putin 12 invadatori, au distrus un vehicul blindat de transport si au capturat un prizonier”, au mai spus.

Iata cum arata zona a doua zi.