Mai multe explozii s-au auzit luni dimineata in centrul Kievului, a anuntat primarul orasului Vitali Klitschko, transmite Reuters. Exista victime in urma exploziilor, potrivit serviciilor de urgenta din Ucraina citate de Suspilne, transmite Reuters.

Ultimul update: 10.10.2022, 09:43 Publicat:10.10.2022, 09:41

Cel putin patru explozii au fost auzite in centrul orasului la primele ore ale diminetii.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat pe Telegram ca au avut loc mai multe explozii si ca serviciile de urgenta se afla la fata locului.

”Mai multe explozii in cartierul Sevchenkiv - in centrul capitalei", a spus Klitschko.

Klitschko a declarat ca vor urma mai multe detalii.

Atacul cu rachete asupra capitalei ucrainene a fost surprins in direct de corespondentul BBC, Hugo Bachega, care relata pentru postul de televiziune britanic, in timp ce in Kiev se auzea sunetul rachetelor.

Maria Avdeeva, directorul de cercetare al Asociatiei Expertilor Europeni din Ucraina, scrie pe Twitter ca mai multe masini sunt in flacari in centrul Kievului. Lovitura ar fi avut loc la o ora de varf, cand oamenii se indreptau spre serviciu.

Exista victime in urma exploziilor, potrivit serviciilor de urgenta din Ucraina citate de Suspilne, transmite Reuters.

Pe retelele de socializare au aparut mai multe clipuri in care se vede o coloana de fum negru.

De asemenea, Associated Press a relatat ca explozii mari au fost auzite la Kiev, in urma sunetului rachetelor care se apropiau, potrivit The Guardian.

Ultimul atac asupra Kievului a avut loc in luna iunie.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508. 

Sursa: