Un atac cu racheta a lovit duminica dimineata infrastructuri militare din regiunea Lvov din vestul Ucrainei, a anuntat guvernatorul regiunii, Maxim Kozitski, intr-o postare pe aplicatia Telegram, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Publicat:15.05.2022, 11:59

„Deocamdata nu exista informatii despre persoane decedate sau ranite. Anvergura distrugerilor este in curs de clarificare”, a spus Kozitksi.

Armata rusa isi continua ofensiva In Ucraina, in special in estul si sudul acestei tari, dar si cu atacuri asupra altor regiuni, concentrandu-se pe distrugerea infrastructurii, in special statii de cale ferata si poduri.

La 24 februarie, Rusia a lansat o invazie in Ucraina pe care o numeste „operatiune militara speciala” pentru „demilitarizarea” si „denazificarea” acestei tari. Kievul si Occidentul sustin ca este vorba de un razboi de agresiune, neprovocat.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: