Rusii ar fi lansat alte 9 atacuri in estul Ucrainei, potrivit Kyiv Independent. In acelasi timp, grupul operational tactic ”East” a precizat pe Facebook ca fortele ucrainene au distrus un depozit in care se aflau nu mai putin de 80 de soldati rusi, 3 tancuri, 2 transportoare blindate, sisteme de artilerie si alte trei echipamente militare.

Publicat:15.05.2022, 09:23

Sambata seara, presedintele Volodimir Zelenski declara ca situatia din Donbas ramane foarte dificila, in conditiile in care trupele rusesti tot incearca sa obtina o cat de mica victorie.

In cea de-a 80 a zi a invaziei, incercarile astea sunt nebunesti, insa asta nu ii opreste, a mai spus Zelenski.

”Sunt recunoscator fiecaruia si tuturor celor care tin lina de aparare in Donbas si ii forteaza incet incet pe ocupantii rusi sa paraseasca teritoriile Ucrainei, asa cum s-a intamplat la Harkiv. Ii vom forta sa plece si din apele Ucrainei”, a mai transmis Zelenski.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: