Vicepresedintele Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, a comentat intentia presedintelui Vladimir Zelenski de a sechestra proprietatile rusesti in favoarea trezoreriei Kievului, relateaza Pravda.

Ultimul update: 06.08.2022, 20:54 Publicat:06.08.2022, 20:55

„Ei ne iau pe hartie, iar noi suntem pe teren. Fortele noastre armate se ocupa cu succes de problemele confiscarii bunurilor dobandite penal ale regimului de la Kiev si de conversia acestora in proprietatea Federatiei Ruse”, a spus fostul presedinte al Rusiei.

Anterior, Volodimir Zelenski a calculat cati bani a primit Ucraina din confiscarea proprietatii rusesti.

„In Ucraina au fost deja confiscate bunuri in valoare de 28 de miliarde de grivne. Aceasta activitate continua. Se propune confiscarea a inca peste 900 de proprietati apartinand in mod special statului rus. Iar daca estimam pachetul de bunuri nu doar al statului terorist, ci si al locuitorilor sai, vorbim de 36.000 de obiecte care trebuie confiscate. Toate acestea vor avea ca scop compensarea pierderilor pe care Rusia le provoaca prin razboi si teroare”, a spus Zelenski.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: