Posta din Ucraina ar organizat o competitie pentru cea mai buna imagine de timbru cu tema „Nava ruseasca, du-te dracului”, scrie pe pagina sa de Twitter Illia Ponomarenko, reporterul de razboi al ziarului Kyiv Independent.

Publicat:12.03.2022, 10:35

„Se pare ca serviciul postal national ucrainean a organizat un concurs intre artisti pentru a obtine cel mai bun design de timbru Russian Warship, go f*** yourself”. Aceasta este imaginea castigatoare, scrie jurnalistul pe reteaua de socializare.

Imaginea castigatoare apartine artistului Boris Groh.

Concursul postei ucrainene este in mod evident un omagiu pentru soldatii ucraineni de pe Insula Serpilor care au dat un raspuns negativ ferm (cu o expresie obscena) navei rusesti care le-a cerut sa se predea, in caz contrar urmand sa fie bombardati. Initial s-a crezut ca cei 13 soldati de pe Insula Serpilor au fost ucisi de rusi, insa informatii ulterioare indica faptul ca s-ar putea sa fie in viata.

Mesaje explicite si sfidatoare la adresa invadatorilor rusi au aparut in mai multe locuri din Ucraina, inclusiv pe unpanou rutier la intrarea in Odesa.

Sursa: