De pe frontul din Ucraina au aparut de-a lungul razboiului numeroase imagini ciudate, sau chiar amuzante de-a dreptul. De la soldati care cad din tancuri, la militari rusi care fugareau gaini prin curtile oamenilor, de la sisteme care tintesc porci pe camp, la rachete ghidate antitanc lansate de separatistii prorusi care se incurca cu firul de ghidare de stalpi.

Publicat:22.05.2022, 11:32

Acum, noi imagini aparute pe retelele de socializare arata cum un militar rus, presupus a fi comandantul unui tanc, arboreaza pe vehiculul blindat un steag al fostei Uniuni Sovietice (URSS) si pe care se afla si chipul dictatorului Iosif Stalin.

Pe retelele sociale imaginile au fost insotite de putine informatii de context, dar se pare ca tancul in cauza ar fi fost capul unei coloane intregi de blindate.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Sursa: