Google+

Adolescenta din Harbovat, disparuta dupa bacalaureat, gasita fara suflare intr-o padure din Causeni. Ce spune politia

Adolescenta de 18 ani din Harbovat, disparuta dupa ce si-a aflat notele la examenele de bacalaureat, a fost gasita fara suflare intr-o padure dintr-o localitate din Causeni.

 

Contactat de Pro TV, seful Inspectoratului de Politie din Anenii Noi, ne-a spus ca trupul neinsufletit al adolescentei de 18 ani a fost gasit in aceasta seara.

 

Comunicatul emis de politie: 


"Tânăra de 18 ani din satul Hîrbovăţ, raionul Anenii Noi, care a dispărut la 27 iunie 2018, de la domiciliu, a fost găsită strangulată.

Corpul neânsufleţit al fetei a fost depistat în această seară, aproximativ la ora 20.00, în fâşia forestieră din localitatea Fârlădeni, raionul Căuşeni, de către un bărbat din aceiaşi localitate. 

La moment, poliţia desfăşoară acţiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Reamintim, că pe 9 iulie, curent, peste 150 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne: poliţişti, pompieri şi carabinieri, inclusiv 20 de persoane civile, au desfăşurat căutările pe teritoriul raionului Anenii Noi."

 

VEZI SI: Sute de carabinieri cauta adolescenta din Harbovat, care a disparut acum doua saptamani, dupa ce si-a aflat notele la bacalaureat. Oamenii au impanzit zona si cauta cu disperare prin lacuri, paduri si case abandonate 

 

Dupa ce si-a vazut nota la examenul de bacalaureat la matematica nu s-a mai intors acasa. A adolescenta din Anenii Noi, cautata cu disperare de catre parinti. Ce spune politia


Adolescenta din Harbovat, Anenii Noi, care ar fi fugit de acasa, dupa ce si-a aflat notele la bacalaureat inca nu a fost gasita. Politia, salvatorii si scafandrii o cauta deja de 8 zile. Oamenii din sat au rascolit totul prin imprejurimi


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn