Adolescenta de 18 ani din Harbovat, disparuta dupa ce si-a aflat notele la examenele de bacalaureat, a fost gasita fara suflare intr-o padure dintr-o localitate din Causeni.

Ultimul update: 15.07.2018, 05:34 Publicat:14.07.2018, 19:55

Contactat de Pro TV, seful Inspectoratului de Politie din Anenii Noi, ne-a spus ca trupul neinsufletit al adolescentei de 18 ani a fost gasit in aceasta seara.

Comunicatul emis de politie: 


"Tânara de 18 ani din satul Hîrbovat, raionul Anenii Noi, care a disparut la 27 iunie 2018, de la domiciliu, a fost gasita strangulata.

Corpul neânsufletit al fetei a fost depistat în aceasta seara, aproximativ la ora 20.00, în fâsia forestiera din localitatea Fârladeni, raionul Causeni, de catre un barbat din aceiasi localitate. 

La moment, politia desfasoara actiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstantelor.

Reamintim, ca pe 9 iulie, curent, peste 150 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne: politisti, pompieri si carabinieri, inclusiv 20 de persoane civile, au desfasurat cautarile pe teritoriul raionului Anenii Noi."

VEZI SI: Sute de carabinieri cauta adolescenta din Harbovat, care a disparut acum doua saptamani, dupa ce si-a aflat notele la bacalaureat. Oamenii au impanzit zona si cauta cu disperare prin lacuri, paduri si case abandonate 

Dupa ce si-a vazut nota la examenul de bacalaureat la matematica nu s-a mai intors acasa. A adolescenta din Anenii Noi, cautata cu disperare de catre parinti. Ce spune politia


Adolescenta din Harbovat, Anenii Noi, care ar fi fugit de acasa, dupa ce si-a aflat notele la bacalaureat inca nu a fost gasita. Politia, salvatorii si scafandrii o cauta deja de 8 zile. Oamenii din sat au rascolit totul prin imprejurimi