Dosarul minei prabusite la Pascani, Criuleni unde trei oameni au murit, a ajuns pe masa judecatorilor. Procuratura a anuntat ca a finalizat urmarirea penala.

Publicat:20.02.2018, 08:47

In curand, in fata magistratilor vor comparea trei barbati care conduc afacerea. Ei sunt acuzati ca nu au asigurat securitatea angajatilor si risca pana la 10 ani de puscarie. Doi dintre ei si-au recunoscut vina, iar o parte din bunurile lor – un apartament, un teren si trei masini au fost puse sub sechestru.

Tragedia s-a produs in noiembrie anul trecut cand trei muncitori lucrau la taierea pietrei, iar peste ei au inceput sa cada roci mari. 

VEZI SI: Guvernul va acorda cate 50 de mii de lei familiilor celor 3 muncitori, care au murit in mina de la Pascani: "Au lasat in urma cate 2 copii"

Un muncitor de la mina din Pascani a fost retinut, dupa accidentul de ieri, in urma caruia 3 barbati au murit: au fost pornite doua cauze penale


Zi de doliu la Magdacesti. Cei trei barbati, care au murit in mina de la Pascani, au fost inmormantati. Acestia au lasat in urma cate 2 copii. Ce spun rudele despre incident