CEC a respins contestatia medicului Mihai Stratulat, candidat PD pe circumscriptia care cuprinde sectoarele Centru si Buiucani din Chisinau.

Publicat:08.01.2019, 13:10

Candidatura democratului Mihai Stratulat a fost respinsa de CECC acum 4 zile, din cauza unor nereguli depistate in actele cu semnaturile adunate de acesta.


 
Consiliul Electoral de Circumscriptie Chisinau (CECC) a refuzat sa-l inregistreze pe candidatul PDM, Mihai Stratulat, in calitate de candidat pe circumscriptia nr. 26 din care fac parte sectoarele Centru si Buiucani din capitala. Acersta nu a fost inregistrat in cursa din cauza unor semnaturi invalide.

Despre aceasta decizie a anuntat pe pagina sa de Facebook, democratul Sergiu Sirbu.

 

Contactat atunci de PRO TV, Stratulat a aspus ca va contesta acesta decizia CEC si nu va ceda.

Astazi CEC a respins si contestatia democratului.

VEZI SI: Medicul pediatru, Mihai Stratulat, despre doua spitale din capitala: "Trebuie inchise. Acolo cu orice nu te-ai adresa, diagnoza finala este pneumonie... pentru ca asta aduce ruble". Reactia ministerului Sanatatii

"Afirmatiile lui Stratulat au o tenta de marketing neloial" - reactia IMSP Spitalului Clinic Municipal Nr. 1, la acuzatiile medicului Mihai Stratulat

Directorul unuia dintre cele doua spitale vizate in postarea lui Mihai Stratulat: "El spune prostii. Poate pe dansul sa-l tratam. Pneumoniile nu sunt cele mai scumpe cazuri, sunt maladii mult mai costisitoare. El are niste apucaturi"