Tanarul de 22 de ani din Puhaceni, Anenii Noi, gasit ingropat in curtea unui vecin, ar fi fost injunghiat de prietenii de pahar, dupa care a fost incendiat. Politia a facut publice imagini video cu declaratiile cutremuratoare ale suspectilor. Acestia au fost retinuti si au povestit pas cu pas cum s-a intamplat totul.

Publicat:06.01.2018, 13:58

Potrivit politiei, trei indivizi cu varstele  cuprinse intre 19 si 45 de ani au fost retinuti fiind suspectati de omorul tanarului de 22 de ani, dat disparut acum trei luni. Doi dintre ei le-au spun anchetatorilor ca au baut cu victima, dupa care intre ei s-ar fi iscat o cearta, iar mai tarziu l-au injunghiat.

"Si le-ai spus lor sa-l apuce si unde sa-l duceti? In gradina, da? -Da."

 "L-ati dus in gradina. Cum a fost mai departe? Povesteste!"

"L-am dus in gradina si ne-am dus si am mai servit niste vin."

 "Cat timp a ars el? Cat timp a ars focul?"

 "Dimineata inca iesea fum."

 Suspectii au povestit ca dupa ce au omorat victima, au incendiat-o, iar ulterior, au ingropat cadavrul in curtea casei unuia dintre ei.

"I-a dat foc!-"Cum?"

 "A pus niste rapca si lemne uscate mai groase si a aprins focul."

 "Focul ardea si voi ce ati facut?"- "Focul ardea, iar noi ne-am dat intr-o parte si am mai baut vreo doua sticle de vin."

 Mama tanarului disparut, ne-a spus ca joi a fost chemata la politie si a fost anuntata ca fiul ei a fost gasit mort intr-o gospodarie din sat. Oamenii legii spun ca rezultatele expertizei medico-legale urmeaza sa stabileasca exact cui apartin osemintele. Potrivit politiei, atat suspectii cat si victima ar fi fost consumatori de droguri. Cei trei au fost retinuti pentru 30 de zile.

VEZI SI:  Caz infiorator la Anenii Noi. Mama unui tanar, dat disparut acum cateva luni, sustine ca a fost chemata la politie si anuntata ca fiul ei a fost gasit ingropat in curtea unei case. Ce spun autoritatile


Trei persoane, retinute in cazul tanarului de 22 de ani din Anenii Noi, dat disparut acum cateva luni: s-au certat cu victima, l-au injunghiat, i-au dat foc si l-au ingropat intr-o gospodarie din localitate. Detalii noi