Sunt socat, dar si bucuros. Am sunat la ambulanta, mi-au zis sa leg buricul, l-am legat, totul a iesit bine si am pornit mai departe. Asta spune Marin, soferul de taxi, care a avut parte de experienta vietii sale dupa ce a ajutat o femeie sa aduca pe lume o fetita.

Publicat:10.01.2017, 12:07VIZI AICI TOATA PERIPETIA TRAITA DE SOFER SI FEMEIA CARE A NASCUT IN TAXI.

MARIN, sofer taxi: "A fost comanda la ora 6. Am preluat comanda si ne-am pornit spre Chisinau, am iesit pe soseaua Leuseni si acolo doamna imi spune ca ii este rau si are contractii. Eu, imediat am sunat la urgenta si mi-au spus ca o sa ne iasa inainte...si au apucat-o contractiile si am ajutat-o. Cand deja a nascut a venit si ambulanta. Ea cand a nascut eram numai noi in doi, am oprit masina pe dreapta, doamna a nascut, a luat copilul in brate si am ajutat-o sa-i lege buricul dupa asta ne-am pornit mai departe spre Chisinau. Prima data imi era frica, apoi nu. Mi-am facut datoria de taximetrist. Intr-un final a fost totul bine si a nascut o fetita. Medicii nu mi-au dat voie sa urc in ambulanta, cred ca ei stiu de ce nu mi-au dat voie..."

Soferul de taxi mai spune ca este fericit ca a putut sa o ajute pe femeie sa aduca pe lume bebelusul si ca i-ar placea ca fetita sa se numeasca Mirela.