Acoperisul unui magazin amplasat pe strada Albisoara din capitala a fost distrus complet de vantul puternic. O parte din acesta a cazut peste cateva masini, care erau parcate in apropiere de acest magazin.  

Ultimul update: 28.03.2023, 15:21 Publicat:28.03.2023, 14:53

Potrivit martorilor, magazinul se afla pe strada Albisoara din Chisinau. 

Din imagini se vede ca acoperisul incaperii este distrus complet, iar o parte din acesta a cazut la pamant, peste cateva automobile care erau parcate in apropierea magazinului. 

Astazi, mai multi copaci s-au prabusit din cauza vantului puternic in toata tara. Au fost deteriorate acoperisuri, automobile si fire electrice, iar unele drumuri nationale au fost blocate din cauza copacilor doborati la pamant. Unele automobile au fost strivite de crengile unui copac din cauza vantului puternic. 

Ieri, Servciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de schimbare brusca a vremii pe intreg teritoriul tarii, valabil pana astazi, ora 18:00. Vantul prezenta rafale de pana la 18-23 m/s, iar temperatura medie zilnica a aerului a scazut cu 5-7 grade Celsius. 

Primaria a indemnat chisinauienii sa nu iasa afara si sa nu parcheze automobilele in apropiere de copaci. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Sursa foto: protv.md